Pieni Olutpuoti Humala

Olemme suljettu pysyvästi!

Olemme erikoistuneet kotimaisiin pienpanimo-oluihin

Pieni Olutpuoti Humala on viihtyisä pikku baari ja putiikki, johon voit poiketa vaikka sillä aikaa kun muut shoppailevat tai haluat nauttia muuten vain kylmää hyvää. Voit ostaa tuotteitamme myös mukaan.

Tuotevalikoimamme on kattava kautta Suomen sisältäen pääosin kotimaisten pienpanimoiden oluita ja pientuottajien siidereitä, samoin lonkeroita. Tiedämme mitä tarjoilemme, palvelumme on aina erittäin asiantuntevaa ja laadukasta.

Baarimme löytämiseen et karttaa tarvitse! Sijaitsemme Porin IsoKarhun kauppakeskuksessa, katutasolla. Terassi tervehtii näkyvästi ohikulkijaa, ja sisälläkin on muutama kymmenen asiakaspaikkaa. Toisinaan tunnelmaa tuovat keikat mies ja kitara -meiningillä.

Tervetuloa, vaikka koirankin kanssa!

Katso yhteystiedot »

Heti kylmää matkaan mukaan

Ulosmyyntituotteisiimme kuuluu yhtä jos toista mahtavaa pienpanimo-olutta sun muuta maistuvaa, jotka saat saman tien mukaasi kylmästä! Myymme myös Porin Paahtimon kahvia ja Musan Salaman fanituotteita.

Tasting-ilta porukallesi

Järjestämme tasting-iltoja n. 10 - 15 hengelle eli jos haluatte päivään jotain spesiaalia, soita 040 128 2664 ja kysy lisää. 

Voit ottaa yhteyttä myös täältä »

Kauden hanaoluet »

Tuotevalikoima »

Yhteistyössä

Maasulku Oy ja Teollisuuskymppi.